 
        
        
      
    
    Pompoen De Magnetron Mix
Deze mix bestaat uit 3 verschillende pompoenen, Casperita, Flame en Orangita. Deze mix is geschikt om in de magnetron te bereiden. Maar in de oven is deze mix ook heel lekker. Maar als decoratie pompoen is deze ook super leuk!Deze pompoenen zijn geteeld zonder gebruik te maken van gewasbeschermingsmiddelen. Even een receptidee om je op gang te helpen:Je snijdt met een scherp mes het kapje van de pompoen en schept met een lepel de zaadholte leeg.  Zet de pompoentjes, met het kapje er weer op, 5 tot 7 minuten in de magnetron op 800watt. Prik even met een vork in het vruchtvlees om te controleren of het gaar is. Fruit ondertussen een uitje en bak gehakt rul. Voeg je favoriete (verse) kruiden toe en meng het met roomkaas. Als de pompoentjes gaar zijn, vul je ze met het gehaktmengsel en zet je alles nog één minuut in de magnetron zodat alles goed heet is. Simpel en lekker. Muskaatpompoen – Autumn Frost 
Autumn Frost is een kleine tot gemiddelde pompoen muskaatpompoen. Het vruchtvlees is lekker zoet en houdt na bereiding een “bite” dat vergelijkbaar is met een Butternut pompoen. Dit maakt deze pompoen ideaal om te vullen en in de oven te laten garen.                         Probeer gerust… Snijd het kapje eraf en haal met een lepel de zaden en zaadlijst eruit. Vul de holte met bijvoorbeeld champignons, rijst en kruiden vulling. Strooi er wat Parmezaanse kaas over en zet de pompoen met het kapje erop in de oven zodat het vruchtvlees kan garen. Ook op internet vindt je leuke en lekkere recepten hiervoor. Cucurbita maxima - Rode van Etampes
 
Rode van Etampes wordt ook wel Rouge Vif d’Etampes genoemd. Deze vuurrode pompoen is platrond, heeft een mooie gladde schil en heeft bijna geen ribben. Je kunt ze gebruiken als decoratie, maar je kunt ze ook eten. Natuurlijk kun je er soep van koken maar je kunt ook op zoek gaan naar een iets avontuurlijker recept. Daag jezelf eens uit en maak er iets bijzonders van!
De halloweenpompoen.
Deze soort wordt vaak gebruikt als decoratie, dit type pompoen is leent zich er uitstekend voor om te holen en daar prachtige decoraties van te maken. 
Pompoen -Miss Sophie Pink
Miss Sophie Pink is een vrij kleine eetbare pompoen met een zalm-roze kleur. Ze heeft een doorsnede van ongeveer 12 cm en weegt zo’n 400-600 gram. Ze heeft een mooie platronde vorm met een geribte schil en heeft een lange sierlijke steel. Het vruchtvlees is wat draderiger, maar qua smaak heel goed.
Wil je Miss Sophie Pink eten? Maak dan eens gevulde pompoentjes bereidt in de magnetron. Daar is Miss Sophie Pink heel geschikt voor!
Pompoen mengsel, Five Shades of Grey
Wie wil nou niet één van deze sexy pompoenen in huis!? Dit mengsel bevat 5 prachtige, grijs/groene vruchten. Die niet alleen enorm veel uitstraling hebben, maar ook erg lekker zijn om op te eten. Deze mix is met zorg samengesteld op mooiheid en is daarom erg decoratief. Van binnen is deze pompoen verrassend lekker met veel geel/oranje vruchtvlees.  Deze pompoenen zijn geteeld zonder gebruik te maken van gewasbeschermingsmiddelen.Pompoen Doll F1 Mix
Zijn het geen beauty’s deze 3 prachtige pompoenen?!Doll F1 Mix bestaat uit drie hele mooie rassen die je erg goed met elkaar kunt combineren. De iets blokvormige vruchten met mooie ribben zijn ook eetbaar. Het oranje vruchtvlees heeft een zoete smaak, waardoor het goed gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld gebak en jam.
Pompoen Uchiki Kuri
De bekendste eetbare pompoen, een eetbare pompoen met heerlijk vruchtvlees.  De pompoen is rijk aan gezonde mineralen en vitamines en geteeld zonder gebruik te maken van gewasbeschermingsmiddelen.  Van deze pompoen kunt u de schil ook prima eten. De pompoen is ook na het pluk goed te bewaren op een plek tussen de 8° C en 12° C met voldoende ventilatie.Patisson mix
Een mooie kleurrijke mix van verschillende kleuren.
De pompoenen zijn stuk voor stuk robuust vruchten die heel decoratief zijn.
Let op, deze pompoen kun je niet eten !!
Pompoen – Muskat- Futsu Black Rinded
Futsu Black Rinded wordt soms ook wel “Hayato” genoemd en komt oorspronkelijk uit Japan. De Muskaatpompoen met diepe ribben is in het begin van het rijpingsproces heel donkergroen, kleurt geleidelijk naar grijs en is uiteindelijk kaneelbruin. Op de schil vormt zich een witte waas. Deze witte waas is een dunne waslaag. Het is een prachtige pompoen om te zien.
 
                         
            
              
            
            
          
               
            
              
            
            
          
               
            
              
            
            
          
               
            
              
            
            
          
               
            
              
            
            
          
               
            
              
            
            
          
               
            
              
            
            
          
               
            
              
            
            
          
               
            
              
            
            
          
              